"A hír igaz" - Férjhez megy Gáspár Evelin?

Forrás: Madár Tibor -
lakodalom esküvő Gáspár Győző szerelem Gáspár Evelin kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű fotók jelentek meg Gáspár Evelinről, amelyeken esküvői ruhában pózol. Hamar el is indultak a találgatások, amiknek apja, Győzike vetett véget. Facebook-oldalán arról tudatta a követőket, hogy a hír igaz.

Rátalált a szerelem Gáspár Evelinre, és ha minden igaz, nem is várnak tovább az esküvővel. A 22 éves lány sokáig titkolta, hogy ki is az udvarlója, de végül ő sem bírta tovább rejtegetni a boldogságát. Először Instagramon mutatta meg udvarlóját, később pedig egy családi bulira is együtt érkeztek.

Forrás: Madár Tibor

A születésnapról közzétett videón jól látszik, hogy a fiatal pár mennyire odavan egymásért, egy percet sem töltöttek külön. A szándékuk nagyon is komolynak tűnik, ugyanis Evelin édesapja, Győző a Facebook-oldalán tájékoztatta a rajongókat arról, hogy hamarosan jöhet az esküvő. "A hír igaz, titokban szerettük volna kezelni, de sajnos a hír kiszivárgott" - írta Győzike, hozzátette, nem bánják, hogy mindenki tudomására jutott. "A lényeg, hogy lesz egy hatalmas lakodalom még ebben az évben. A ruha kész van, a helyszín lefoglalva és várjuk a nagy napot, amiért érdemes élni" - büszkélkedett az apa.

Forrás: Madár Tibor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.