Egy estén át küzdöttek az orvosok annak a kétéves kislánynak az életéért, akit sajtóinformációk szerint valamilyen szexuális segédeszközzel erőszakoltak meg. A kislány sérüléseit a gyermekotthonban vették észre, ahova édesanyja vitte be az eset után.

A kétéves kislányt az édesanyja egy VI. kerületi gyermekotthonban adta le, ott vették észre sérülésiet. Az orvosok egy egész estén át küzdöttek az életéért. A gyerek sérülései és egyéb körülmények arra utalnak, hogy a csöppséget valamilyen eszközzel becstelenítették meg. A kétéves kislány nevelőapja most megszólalt a szörnyű esettel kapcsolatban.

Képünk illusztrációForrás: Dreamstime

"Lejáratták a családomat" - mondta a Blikknek a nevelőapa, aki határozottan kijelentette hogy a családjából senkinek nincs köze a borzalmakhoz. A lap úgy tudja, hogy a fiatalembert a lakásban élő többi személlyel egyetemben már többször kihallgatta a rendőrség. Nyolcan laktak ott, ahol a kislány is élt, de mások is megfordultak a lakásban, így egyelőre sötétben tapogatóznak az ügyben, ki bántalmazta a gyermeket. Abban bíztak, hogy DNS-minta segíthet a tettes megtalálásában, de mire a rendőrök kiértek a VI. kerületbe, addigra a kislány ruhái és az ágyneműje ki lett mosva. Így egyelőre még nem tudják, ki követhette el ezt a borzalmat.  A gyermeket állítólag még most sem engedték ki a kórházból, a sérülései pedig maradandóak.