Valóra vált a műsorvezető álma: megtalálta azt a férfit, akire mindig is vágyott, ráadásul már az esküvőt is tervezgetheti. A párja ugyanis a napokban megkérte a kezét!

Megtörtént a csoda Köböl Anita életében, ugyanis párja öt hónap után megkérte a kezét. A Red Carpet háziasszonya nem lepődött meg a lánykérésen, hiszen szerelme már az elejétől fogva azt mondogatta, hogy ő lesz a felesége.

Forrás: TV2/Bársony Bence

Peti már a második randevúnkon határozottan kijelentette, hogy én leszek a felesége. Öt hónap után pedig tényleg megkérte a kezem, először természetesen az apukámtól. Mivel nem kételkedett a válaszomban, tőlem már nem is kérdezett semmit, egyik hajnalban arra ébredtem, hogy az ujjamra húzta a gyűrűt" - mesélte a TV2 csinos műsorvezetője, akinek párja testnevelés szakos tanár, és már az első pillanatban levette Anitát a lábáról.

Forrás: TV2/Bársony Bence

Az esküvőt tavaszra tervezik, a kb. 80 fős vendéglista pillanatok alatt összeállt. „Az egyik legizgalmasabb időszak előtt állok, úgy szeretném megélni, ahogy azt abban a bizonyos nagykönyvben megírták"- mondja Anita, aki már azt is tudja, milyen esküvői ruhában szeretne férjhez menni. "Tudom, hogy egy férfinak nincs könnyű dolga mellettem, de a sok csalódás után most végre megismertem azt az embert, akire őszintén felnézek és akinek hálás vagyok a türelméért és a szerelméért. Talán nem véletlenül mondják a környezetemben, hogy úgy sugárzom, ahogy eddig még sosem láttak. És ez így is van, mert most először élem meg a biztonság és bizonyosság fantasztikus kettősét" - árulta el Anita.