Gyökereit kutatva utazott Alekosz Görögországba, ahol 30 éve járt utoljára. Évát sem hagyta otthon, akiből úrinőt akar faragni a valóságshow-sztár.

Évtizedekkel ezelőtt járt utoljára Alekosz Görögországban, akkor édesapjával és anyukájával látogatták meg a mediterrán országot. Most Évával indult nyaralni a celeb, akinek nagy tervei vannak barátjával, ugyanis úrilányt akar faragni belőle.

Forrás: Facebook/Baukó Éva

"Ez egy jubileumi út volt, ugyanis utoljára 30 éve jártam Athén környékén. Igaz, akkor apámmal, anyámmal és egy 1200-es Zsigulival mentünk. A mostani viszont egy kultúrmisszió volt. Az életemből 2-3 évet arra tettem fel, hogy Évából úrinőt faragjak" - mondta Alekosz a Blikknek.

Forrás: Facebook/Baukó Éva

Közös nyaralásuk nem indult zökkenőmentesen. Össze is veszett Éva és Alekosz. "Az utunk csúnyán indult, meg is haragudtam rá. Éva nekiállt amerikaiul beszélni. Ez, kérem, szentségtörés. Ha már egy ilyen csodás helyre megyünk, illett volna alap görögöt megtanulni, amire, ha megkér, szívesen megtanítom. Lebeszéltem a tolakodó, hivalkodó öltözködésről is, mert szerintem aránytalanul nagyok a mellei, és azt szereti mutogatni" - mesélte Alekosz, aki szerint Éva egy csiszolatlan gyémánt. "Éva egy vulgáris nő, de ugyanakkor egy csiszolatlan gyémánt. Az én feladatom a gyémántot megtalálni. Erre a legmegfelelőbb helyszínek a Meteorák és az Akropolisz. Javasoltam többször is, hogy telepedjen le Görögországban, hiszen a görög férfiak imádnák. Aranyélete lenne" - fejtette ki véleményét.