84 ember halálát okozta a nizzai merénylő, amikor egy kamionnal a tömegbe hajtott a francia nemzeti ünnepen. Többen még most is válságos állapotban fekszenek a kórházban, így bármelyik pillanatban növekedhet az áldozatok száma. Kiderült, hogy a merénylő nem vetette meg az alkoholt és a kábítószereket sem. Sőt, egy 73 éves férfi szeretőt is tartott.

Volt feleségét, rokonait és ismerőseit is kihallgatták a merénylőnek, akiről kiderült, rengeteg olyan szenvedélye volt, amelyet az iszlám tilt. Többek között ivott, drogozott, sertéshúst is evett a férfi, aki minden bizonnyal nagyon gyorsan radikalizálódott.

Ez még nem minden!

Forrás: MTI/EPA/Alberto Estevez

Az állítólag vallásos, háromgyerekes apa szexfüggő volt, és különböző randizós oldalakon keresett alkalmi partnereket mindkét nemből válogatva. A rendőrség megvizsgálta a férfi telefonját is, és olyan üzeneteket, videókat, valamint fotókat találtak rajta, - nőkről és férfiakról egyaránt - akikkel szexuális viszonyt folytatott, így sikerült azonosítaniuk a merénylő szeretőjét is, akiről a korán kívül nem árultak el többet a nyilvánosságnak - számolt be a Daily Mail.

Mohamed Lahouaiej BouhlelForrás: AFP/-

Mint arról beszámoltunk, múlt csütörtökön este a francia nemzeti ünnepen hajtott a tűzijátékra váró tömegbe a pakisztáni származású Nizzában élő férfi. A 31 éves Mohamed Lahouaiej Bouhlel szlalomozva haladt a sétányon, hogy minél több áldozatot szedjen akciójával. A támadást az Iszlám Állam vállalta magára, eddig 84 a halálos áldozatok száma, köztük sok a gyerek.