Talán még emlékeztek rá, hogy Michael Jacksont pedofíliával vádolták, sőt, FBI-akták szerint az énekes 25 millió dollárt fizetett azoknak a családoknak, akiknek gyermekeit megrontotta. Nemrég pedig Michael Jackson egykori orvosa állt elő, és súlyos dolgokat állított az énekesről.

Mint arról beszámoltunk, nemrég megdöbbentő fotókat hoztak nyilvánosságra az énekes titkos szobájáról, ahol elképesztő dolgokat találtak: egy aláírt Macaulay Culkin-portré, és meztelen tinédzserek képei mellett, olyan fotók is helyet kaptak, amelyeken

pucér nők és férfiak molesztálnak fiatal gyerekeket.

Forrás: AFP/Patrick Kovarik

Nos, a pedofil botrány folytatódik, ugyanis Michael Jackson egykori orvosa, Conrad Murray azt állítja a popsztárról írt könyvében, hogy Michael szerelmes volt egyik legjobb barátja, Mark Lester akkor ötéves kislányába. A súlyos állítást az érintettek,

Lesterék sem hagyták szó nélkül.

"Szerette ölelgetni, megérinteni a gyerekeket, de ebben semmiféle szexuális töltet nem volt, puszta kedvesség vezette. Ő maga is kicsit gyerekes, infantilis személyiség volt, ártatlan volt az egész" – állítja Lester.

Forrás: AFP

Lester most 19 éves lánya, Harriet is megszólalt az ügyben.

"Megdöbbentem és összezavarodtam a könyvben felhozott nemtelen vádaktól, és soha nem engedem, hogy a gyerekkori emlékeimet bemocskolják. Michel Jackson fantasztikus, támogató, szeretetteljes ember volt, egy igazi legenda"