Legutóbb, a Quimby tusnádfürdői fellépése és Hajdú Péter házassági válsága verte ki a biztosítékot a kommentelőknél, de volt kemény húzása Kovács Ákosnak is, sőt Lukács Lászlónak, a Tankcsapda frontemberének a románca sem aratott felhőtlen sikert.

Pár napja kaptuk fel a fejünket a letaglózó hír hallatán, miszerint válságban van Sarka Kata és Hajdú Péter házassága. A kommentelők azonnal reagáltak a hírre, és sokan arra biztatták a házaspárt, hogy a gyermekeik miatt béküljenek ki. Ám volt, aki kinyilatkoztatta ellenszenvét, miután Péter türelmet kért a sajtótól, hogy rendezze magánéletét:Milyen jogon kéri a magánélet tiszteletben tartását az, aki mindig másokéban vájkál és nem tiszteli másokét?!” – írta egy kommentelő. Puzsér Róbert pedig kapva kapott az alkalmon, hogy beolvasson Hajdúnak

Sarka Kata és Hajdú Péter pár hónapja még boldogan ölelték egymástForrás: Facebook / Hajdú Péter

A Quimby fellépett Erdélyben, Tusnádfürdőn a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor rendezvényén, ami szorosan a jobboldali politikához köthető eseménysorozat. Az együttes Facebook-oldalát ezután elárasztották a csalódott rajongók kommentjei. A Quimby ezzel a fellépéssel végképp kiírta magát a naptáramból”– írta az egyik követő. „Ez nagyon szomorú!! Csalódtam a Quimby-ben!” – kommentelte egy másik rajongó. „20 éve a rajongótok vagyok... 20!!!!! Ezt most fel kell dolgoznom...” – írta szomorúan egy másik fan. Végül az együttes egy nyilatkozatott tett közé, rövidre zárva a vádakat:

„Cefetül rühelljük, ha bárki is a saját politikai meggyőződésének erősítésére használja a bandát. A közönség este 10 után a miénk. És míg a politikusok a sötétben a saját köreiket róják, mi együtt üvöltjük a medvékkel hogy »tetszik a zaj!« Sokról mondunk le, hogy függetlenek maradhassunk, és ez a továbbiakban is így lesz. A vakságon meg nem keresünk fogást! Merthogy nincsen az rajta. ;)” – írták, a teljes szöveget a Life.hu cikkében olvashatod. 

A Guimby tusnádfürdői fellépésén készült képForrás: Facebook/Quimby

Kovács Ákos kijelentése, amelyet a női munkavállalókkal kapcsolatban tett, végigsöpört a magyar médián, és volt, aki támadta az énekest, míg volt, aki a védelmében szólalt fel. Ákos merész mondata így hangzott: „Szerintem rossz, ha a nők a munkaerőpiacon a férfiakkal kényszerülnek versenyezni: a legkiválóbb sportolónők se férfiakkal küzdenek a versenyeken.” Az énekes kijelentését sokan szexistának titulálták, Ákos jó ideig nem szólalt meg a témában, majd a következő nyilatkozatot tette: 

„Tudomásom szerint egyetlen jegyet sem váltottak vissza (a sportarénás koncert előtt volt az ominózus interjú), úgyhogy a károkozó szándék nem mondható maradéktalanul sikeresnek. Tavaly egyébként 170 ezer embernek zenéltünk a turné során, aztán decemberben kétszer is megtelt a Papp László Sportaréna a lemezbemutató koncertünkre. Közben a frissen megjelent Még egyszer című albumunk dupla platina lett. Ha van tanulsága ennek az esetnek, akkor az annyi, hogy a normális emberek vannak többen.”

Fotó: Bielik István/Origo

Lukács Laci és Demcsák Zsuzsa állítólagos románcát sem nézték jó szemmel a Tankcsapda rajongók.

A műsorvezető kellemetlen helyzetbe hozta magát, hogy fecsegett a zenésszel való kapcsolatáról. Nem gondolta, hogy a megosztott titkait címlapokon látja viszont. Amikor az együttes hű követői megtudták a hírt, egyenesen felrobbant a Facebook a negatív kommentektől. Volt, aki szerint Demcsák csak a hírnév miatt mondta, hogy Lacival jár, és volt rajongó, aki továbbment, és azt állította, hogy Lacinak Zsuzsa csak egy egyéjszakás kalandja volt, ami nyilván nem tetszett a csinos műsorvezetőnek, ezért kezdte híresztelni, hogy tulajdonképpen járnak, és nagyon szerelmesek egymásba. 

Forrás: TV2/Burger Barna

A támadások azonban nem mindenkit érintenek. A Vastag testvérekre nem akadtak ki a rajongók, amikor Orbán Viktorral pózoltak. Vastag Csaba és Tamás a diákolimpikonokat köszöntötték, amikor sikerült egy közös képre a miniszterelnök mellé pattanniuk. Ebből azonban nem lett balhé, sőt jó pár lájkot bezsebelt a fotó.