Újabb borzalmas támadás: késelés történt Londonban!

Forrás: MTI/EPA/Will Oliver -
terrorizmus késelés mentális betegség támadás London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda késő este a brit főváros központjában, a Russell Square-nél történt a késelős támadás. Egy halálos áldozata van az esetnek, de többen is megsérültek. A késelőt egy elektromos sokkolóval ártalmatlanították.

A terrorelhárító egység is nyomoz az ügyben, ugyanis egyelőre nem tudni, hogy mentális problémák, vagy terrorizmus áll-e a támadás hátterében. Sajtóhírek szerint egy 19 éves fiatalember a gyanúsított, azt még vizsgálják, hogy voltak-e segítői. Egy taxisofőr beszámolója szerint a támadást követően egy fiatal férfi sietve hagyta el a helyszínt három másik társaságában. Egyikük motoron távozott.

Forrás: MTI/EPA/Will Oliver

A késelésben egy ember vesztette életét, egy hatvanas éveiben járó nő, de öt különbözően súlyos sérültje is van még a támadásnak a Guardian szerint.

Forrás: MTI/EPA/Will Oliver

A késelőt egy elektromos sokkolóval tette a rendőrség ártalmatlanná, jelenleg egy kórházban őrzik. Egyelőre úgy gondolják, hogy inkább mentális problémák állhatnak a támadás hátterében, de a nyomozás jelen állása szerint egyelőre a terrorista akciót sem zárják ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.