Két nő a kormányhivatal alkalmazottjának adta ki magát és ellenőrzést tartott egy belvárosi fodrászszalonban. Az általuk talált hibáktól eltekintettek volna póthajért cserébe!

Két nő egy Budapest frekventál részén lévő fodrászszalonba tért be, és hamis igazolvány felmutatásával ellenőrnek adták ki magukat. A mindenre kiterjedő vizsgálat során az üzlet vezetőjétől számos dokumentumot, engedélyt elkértek, és ígéretet tettek arra, hogy két nappal később még vissza fognak térni.

Képünk illusztrációForrás: Dreamstime

Távozásuk előtt még megfenyegették az üzlet tulajdonosát, hogy több milliós bírságot is kaphat, ha a bekért dokumentumokban problémát találnának. A tulajdonosnak azonban gyanús lett az eljárás menete, ezért felvette a kapcsolatot a rendőrökkel, így két nappal később már együtt várták az ál-ellenőrök visszatérését. Amikor a két nő ismét megérkezett az üzletbe, több százezer forintos bírságot akartak kiszabni, de készségesen eltekintettek volna tőle, ha ingyen csinálnak nekik póthajat. A nyomozók a helyszínen elfogták, majd a kerületi rendőrkapitányságra előállították a csalókat - írja a Police.hu.