Vége a találgatásoknak! Ezért hagyta el Sarka Kata Hajdú Pétert

Forrás: Facebook/ Sarka Kata -
Sarka Kata házasság válás szerelemi csalódás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kata azért nem tartott a férjével Ciprusra, mert nagyon haragszik rá.

Hajdú Péterről, Sarka Katáról és a megromlott házasságukról rengeteget olvashatunk mostanában, azonban a róluk szóló híreket egyikük sem erősíti meg vagy cáfolja, így senki sem tud semmi biztosat. A Bors magazin azonban kinyomozta, hogy Kata egy percet sem töltött férjével Cipruson.

Sarka Kata és Hajdú Péter Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Sokáig arról szóltak a hírek, hogy a házaspár Ciprusra utazik egy családi nyaralásra, ott próbálják meg helyrehozni kapcsolatukat. Az indulás napján a férj és feleség közös fotót posztolt a reptérről, de kiderült, hogy Kata csak kikísérte a családot, de a gépre nem szállt fel.

Hajdúék egyik ismerőse arról beszélt a Borsnak, hogy teljes a káosz a család körül, a legközelebbi barátok sem tudnak mindent, de nagy valószínűséggel a feleségnek van oka a távolságtartásra.

„Mindenki rögtön Katát vádolta meg, biztos szerelmes lett, talált egy jobb partit. Befolyásos üzletember udvarol neki, egy menő színész csapja neki a szelet, de talán ezek csak hangzatos pletykák, és a másik oldalon kell keresni a hibát. Kata nem véletlenül nem vállalta a közös utat férjével, állítólag olyan sebet kapott tőle, ami nehezen heged be, ha begyógyul egyáltalán. Ezzel együtt leülnek beszélgetni, ha Péter hazajött a gyerekekkel, de azt még senki, ők maguk sem tudják, mire jutnak. Egy biztos, mindenki drukkol nekik”

– tudta meg a lap a házaspár egyik közeli barátjától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.