Döbbenet! Így néz ki most Natascha Kampusch: fotó!

fotó Natascha Kampusch könyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lány 10 éve szabadult fogvatartójától, Wolfgang Priklopiltól. Elmondása szerint az élete azóta sem lett könnyebb, így egy újabb könyvet írt. 

Natascha Kampuscht 10 éves korában rabolták el, és 8 éven át egy pincében élt, rabszolgaként dolgoztatták. A lány akkor tudott elmenekülni, amikor egy telefonhívás miatt nem figyeltek rá. Az életéből később film is készült. Jövő héten lesz 10 éve annak, hogy a fiatal lány megszökött az osztrák férfitől. Most egy újabb könyv kerül ki a boltok polcaira a történtekről – írja a Daily Mail.

Forrás: APA-PictureDesk/Alex Halada / picturedesk.com/Alex Halada

A 28 éves lány szerint a mai napig sokan visszaélnek a nevével az interneten: volt olyan ember, aki azt állította a közösségi oldalakon, hogy ő Natascha Kampusch. A könyv szerint már több házassági ajánlatot is kapott, de eddig nem találta meg a számára megfelelő férfit.

Az elrabolt lány történetéről film is készült, amelynek egyes részletei Natascha elbeszéléseiből készültek. A 3096 nap című, erős idegzetűeknek való film hivatalos előzetetését megnéztheted az alábbi videóban:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.