Összeomlott Peller Anna - A Nyerő páros kamerái előtt borult ki

Forrás: RTL Klub -
Nyerő páros Peller Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő páros műsorában már a harmadik napon összeomlott, a kislánya miatt az aggódó anyuka. Annának rettenetesen hiányzik Anabella.  

"Mikike, a férjem van otthon gyesen a két és fél éves Annabellával, így ha távol is vagyok tőle vagy dolgozom, mindig tu­dok róla, ha csak öt perc szünetem van, egyből őket hívom. Egyszer voltam már ennél hosszabb ideig – egészen pontosan öt napig – távol tőle, amikor tavaly nyáron Szegeden játszottam, de mindig nyugalommal töltött el a tudat, hogy rájuk csöröghetek és ők is elérnek, ha baj van. Most viszont nincsen nálunk a telefon, esténként húsz percre kapjuk meg maximum. Attól is volt ilyen erős a kétségbeesésem, mert nem tudhatom, hogy most meddig nem találkozunk. Lehet, hogy következőnek mi esünk ki, de lehet, hogy hetekig nem látom a kislányom" – mondta Peller Anna a Borsnak.

Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.