Hivatalosan is ittas vezetés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség az Édes Élet sztárja, azaz Curtis ellen. A rapper még január elsején ütközött oszlopnak autójával, és egyből felmerült nála az alkoholfogyasztás gyanúja. Most kiderült, hogy valóban így történhetett- e az eset.

Január elsején Curtis egy villanyoszlopnak csapódott az autójával. Akkor a kiérkező rendőrök a pomázi kapitányságra vitték a zenészt, ott vért és vizeletmintát vettek tőle. A rapper egyből vállalta a felelősséget tettéért, és megosztotta egész estéjének történetét a Facebook-oldalán.

Forrás: Instagram/Curtis4ker

Szilveszteri buli után taxival ment haza, csak másnap ment el a kocsiért, amikor már teljesen kipihentnek érezte magát. „Nem tudom, mi a szabály, mennyi idő után tisztul ki az ember, mikor szabad újra volán mögé ülni. Ha hibáztam, sajnálom, és vállalom érte a felelősséget. És azért is elnézést kérek, ha valakinek csalódást okoztam..." - írta akkor Majka zenésztársa. A Bors úgy tudja, azóta már a szakértői vélemények is elkészültek, így Curtis hivatalosan is gyanúsított, ezt a rendőrség is megerősítette. „A Szentendrei Rendőrkapitányságon folyamatban lévő eljárás során a napokban gyanúsítottként hallgatták ki Sz. Attilát járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt" – közölte Beluzsárné Belicza Andrea rendőrőrnagy, a megyei kapitányság szóvivője.