Kicsi és nagyobb gyerekek is vannak az áldozatok között, akiket egy magyarországi otthonban nyomorítanak meg zsebpénzért vagy játékért cserébe.

Erről nem lehet tovább hallgatni: így döntöttek a jogvédők és a hozzátartozók, akik tudják mi folyik egy magyarországi nevelőotthon falai között. Állítják, néhány hete egy nap alatt öt tini is kórházba került. Négyen begyógyszerezték magukat, az ötödik pedig felvágta az ereit csak azért, hogy kikerülhessen onnan.

Képünk illusztrációForrás: Dreamstime

A nevelőotthonban ugyanis borzalmas dolgok folynak. A név nélkül nyilatkozó áldozatok egyike egy olyan 9 éves kislányról is tud, aki ott tanulta meg, hogyan kell orálisan kielégíteni egy férfit. Más arról beszélt, hogy a bent folyó perverzitások miatt lett teljesen torz a szexuális élete - írja a Bors. A nevelők állítólag több zsebpénzt, ajándékot, vagy játékot ajánlottak a szexuális kielégülésért cserébe a sokszor árva, vagy félárva, magára hagyott gyermekeknek. A jogvédők összesen 15 olyan fiatalt találtak, akik mertek mesélni ezekről a szörnyűségekről, nevekkel együtt. Megtörtént a rendőrségi feljelentés is. A lap állítja, a cikket alátámasztó összes bizonyíték a birtokukban van.