Érdekes kulisszatitkok kerültek napvilágra a Szomszédokról

Forrás: MTV -
Fehér Anna sorozat kulisszatitkok Szomszédok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 1990-es évek egyik legkedveltebb és legismertebb magyar televíziós sorozata még ma is felkelti a magyar nézők érdeklődését. Ezért is vicces egy-két felröppenő titok a műsorral kapcsolatban. 

A Szomszédok lassan tizenhét éve fejeződött be, de még mindig tartogat meglepetéseket. Az Almát megszemélyesítő Fehér Anna a Rádió Bézs egyik műsorában beszélt arról, hogy az évek alatt voltak olyan szereplők, akikkel nem is találkozott a forgatáson.

Forrás: MTV

"Volt, akivel szinte soha nem találkoztam, például a Nemcsák Károly és Ivancsics Ilona által megformált házaspárral vagy Csűrös Karolával" - árulta el a színésznő. Valószínűleg ennek az oka az volt, hogy minden szereplő sorsa teljesen más szálon futott. Horváth Ádám rendező például évente rendezett egy ünneplős jelenetet a stábnak, hogy mindenki találkozhasson a másikkal.

Ilyen frizurákkal nyomultak a Szomszédok szereplői

Azt nem tudjuk, hogy a forgatás idején is ennyire viccesnek számítottak-e az alábbi válogatásvideóban látható frizurák, ám így évtizedek múlva mi a hasunkat fogjuk a röhögéstől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.