Iszak Eszti: "Hazugságok jelennek meg az egészről"

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
műsorvezető párkapcsolat Iszak Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető és Dobrády Ákos kapcsolata néhány hete ért véget. A sztár már nem szeretne beszélni erről, hiszen elmondása szerint sokan visszaéltek a helyzettel. 

Modellként bejárta a világot, Kínában sok élményt szerzett, utazni azóta is nagyon szeret. Egy hirtelen jött döntés miatt lett a VIVA műsorvezetője, korábban jobban érdekelte a színészet. Az elmúlt hetekben a szakításával volt tele a sajtó, de tanult az esetből, ezentúl nem mesél a magánéletéről - írja az Origo.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Ha az ember magánéletét kezdik cafatokra szétszedni, azzal nem lehet nem foglalkozni. Aki azt mondja, hogy hidegen hagyja az ilyesmi, az hazudik. Magunkban is nehéz lerendezni ilyenkor a dolgokat, nem még ha hazugságok jelennek meg az egészről a sajtóban. Nem lehet kizárni, amikor az emberek az utcán meg a közértben kibeszélik, hogy mi történt veled.

Sokan azt szokták mondani, hogy aki vállalta a közszereplést, annak ezt a részét is tűrnie kell,

csak én nagyon fiatalon, jóhiszeműen és naivan kerültem ebbe bele, nem tudtam, hogy mire számíthatok. Mindig figyelek a viselkedésemre, nem táncolok részegen az asztal tetején, de arra nem készültem fel, hogy a magánéletemről bárkinek el kell számolnom.

Az embereknek fogalmuk sincs arról, hogy mi történik a háttérben,

a lapok is a felszínt kapargatják, és ritkán találkozom korrekt újságíróval, aki tényleg azt írja le, amit mondok."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.