Ahogy már megírtuk, Zseri és Tivy több napos évődés, veszekedés és petting után végülis szexeltek a villa félhomályában. Igaz, a történtekkel egyikük sem volt elégedett, a lány szerint Tivy gyorstüzelő, a wannabe Youtube-sztár pedig arról beszélt, hogy megbánta a történteket. Az pedig már csak a hab a tortán, hogy fogalmuk sem volt, a fiú elélvezett-e, és ha igen, hova, ezért Zseri esemény utáni tablettát kért a villába. A lány édesanyja és Tivy barátnője a Belevalóban Aurélióval értékelte ki a történteket. 

Tivy barátnője Brigi élő adásban nézte végig, ahogy a fiú magáévá teszi Zseraldint. Érthető módon el is sírta magát, ami Aureliót is meghatotta. A dráma előtt persze más is volt, a műsorvezető kérésére elárulta, mekkora Tivy intim mérete. 

Forrás: RTL II

Zseraldin anyukája viszont egyáltalán nem akadt ki a történteken: "Ez az ő élete, az ő döntése. A villa egy zárt közösség, megértem, hogy megtörtént, de nem ő lesz az egyetlen. Mindenhez két ember kell, Tivynek kellett volna úgy viselkedni, hogy barátnője van. A lányom szingliként ment be és én úgy gondolom, ha ő jól érzi magát Tivyvel, akkor csak tegye" - nyilatkozta. Mi inkább arra lennénk kíváncsiak, hogy Zseri édesapja mit szól a történtekhez, hiszen a lány bevallása szerint ő áll hozzá sokkal közelebb.