Öt gyereket nevelt, a hatodikat már akkor megölte, mikor még összekötötte őket a köldökzsinór!

A 39 éves R.-né K. Ildikó az alvó gyerekeitől mindössze pár méterre szülte, majd fojtotta meg kisfiát. A nő a szörnyű tettet 2003. október 13-án éjjel követte el. 12 évig nem derült fény szörnyű tettére. 

A kép illusztrációForrás: Roger-Viollet/© Gaston Paris / Roger-Viollet/Gaston Paris

Ildikó nemrég állt bíróság elé. A csememőgyilkosságról ekkor újabb részletek derültek ki - írja a Blikk.
Az asszony mint minden este lefektette gyerekeit. Miközben a kicsik aludtak, a szomszédos szobában megszülte a kisfiút majd, egy lepedőbe csavarta az újszülöttet. 20 percen át szorította magához kisfiát, hogy a gyerek ne sírjon fel, és biztosan megfulladjon. Ezután egy körömollóval elvágta a köldökzsinórt, kiment a fürdőszobába, és rendbe tette magát. Az apró testet rongyokba csavarta, majd egy nejlon bevásárlószatyorba tette, és eldugta a közeli játszótéren. Itt találta meg egy kukázó.

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

A rendőrök azonnal nyomozni kezdtek, de akkor nem jártak sikerrel. Bár Ildikónak volt férje, mivel szintesemmit sem hízott a terhesség alatt, el tudta titkolni, hogy a hatodik gyermekét várja.Az ügy a brutalitása miatt került a rendőrség kiemelt ügyeket felderítő főosztályához. Mikor kézre került az asszony az őt elfogó rendőröknek azt mondta: már várta, hogy elkapják, és megkönnyebbült. A nő sorsáról decemberben dönthet a bíróság.