Vajon mi igaz abból, hogy Katalin hercegné húga jelenlététől is rosszul van és ahol csak tudja besározza népszerű testvérét? 

Egyre többször cikkeznek arról a brit lapok, hogy Katalin hercegné ki nem állhatja húgát, Pippát, aki a jelek szerint sokkal népszerűbb a királyi családba beházasodott nővérénél. Ahogy a life.hu azt korábban már megírta, Katalin arra is féltékeny, hogy húga férjhez megy és ezt az eseményt legalább annyira nagy érdeklődés övezi, mint annak idején saját házasságát, Vilmos herceggel.- írja a Blikk.

A hercegné a hozzá közel állók állítása szerint bármit megtenne azért, hogy a középpontban lehessen és ott is maradjon.Képes még saját testvérét is megalázni mások előtt, csak hogy ő maga jobb színben tündökölhessen.

"Katalin nem bírja elviselni, ha nem körülötte forog a világ és nem vele foglalkoznak az emberek. Épp ezért viselte rosszul azt is, amikor az esküvője után az egész világ Pippáról és az ő tökéletes hátsójáról beszélt"- mesélte egy bennfentes ismerős.

Forrás: AT1W/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Valóban ilyen kegyetlen testvér lenne Katalin? A hírek egyre többször mutatják, hogy a kedves és bájos arc mögött egy rosszindulatú és féltékeny nő áll. Nem csak testvérére de a royal family szép hölgy tagjaira sem néz jó szemmel a hercegné. Attól is kiborult, amikor Mária hercegnő is felkérést kapott egy Vogue fotózásra.

"Amikor a lapok elkezdtek egyre többet írni róla, Katalin szó szerint kifordult önmagából. Ráparancsolt Pippára, hogy öltözködjön kevésbé feltűnően, ne hívja fel magára a figyelmet és ha lehet, kerülje a lesifotósokat. Igazán azonban akkor akadt ki, amikor kiderült, hogy Pippa mennyire jó viszonyt ápol Vilmos öccsével, Harryvel. A hercegné egyszerűen ki nem állhatja a húgát és azt, hogy jóval népszerűbb nála. Próbálja a család előtt is rossz színben feltüntetni, miközben magát tökéletes feleségnek és anyának tartja."- folytatta az informátor.

Nagyon dühös Katalin: egy másik hercegnő ellopja tőle a rivaldafényt
A gyönyörű Katalin boldogan vállalta el annak idején a Vogue magazin felkérését, mosolyogva szerepelt a lap címlapján kalapban, laza megjelenéssel. Öröme azonban véget ért, mert kiderült, hogy egy másik hercegnőt is felkért a magazin. Mária dán koronahercegnő az augusztusi címlapon tündököl majd.