Nem túlzás azt állítani, hogy ValóVilág8 lakói szinte mindannyian olyan médiakarrierre vágynak, amit Majka vagy Nádai Anikó befutott az elmúlt években. Bemutatkozó kisfilmjükben a legtöbben arról (is) beszélnek, hogy később el tudnák képzelni magukat kamerák előtt. Nos, egyelőre igencsak nehéz belegondolni abba, hogy VV Dina, Tivy vagy Evelin műsort vezet, amikor is egy összetett mondat megalkotása vagy egy levél felolvasása is komoly kihívást jelent számukra. Az is igaz, hogy a ValóVilág4 alatt a rosszkislányként beköltöző Nádai Anikóról sem mondtuk volna meg, hogy évek múlva a csatorna egyik legnézettebb műsorát vezeti majd.

Ehhez persze azért hosszú út vezetett: Anikó előbb az Éjjel-Nappal Budapestbenszerepelt, majd a Farm vezetését bízta rá a csatorna. Tény, a mai napig kap kritikát, hogy néha-néha kicsúszik a kezéből az élő show, de az is igaz, hogy elődje, Lilu sem tetszett mindenkinek.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Anikó egyébként a mai napig szívesen idézi fel a villa falai között eltöltött közel fél évet, olyannyira, hogy a minap, amikor a játékosok kát csapatot - górék és pancserek - alkottak, elárulta, anno ő a pancserek csapatába került a játékostársai által felállított hierarchia szerint. 

Az azóta egy gyermekes édesanya a rosszkislányok csapatát képviselte akkor, és rá is szolgált a címre. Videója, ahogy villatársával, - az azóta fitneszsikereket elérő, és testét teljesen átalakító - Szandikával pettingelt a mai napig megtalálható az RTL Klub oldalán.

A  két lány többször is örömet okozott egymásnak az összezártság alatt, később Anikó a Life.hu-nak így mesélt a történtekről. "Megtörtént, poén volt, be is voltam csiccsentve" .

5 valóságshow hős, akik azóta is a címlapokon vannak

Volt, akinek az élete mélyrepülésbe kezdett a villalét után, mások pedig igazi sztárok lettek a szereplésüket követően. Többen közülük műsorvezetőként, sikeres családanyaként vagy igen népszerű celebként tengetik a mindennapjaikat: ők azok, akik azóta is benne vannak a köztudatban

ValóVilág: Leszbi szex, orál és kéjes nyögések
Az elmúlt 13 év legkeményebb szexjeleneteiről ITT olvashatsz.

 

Nyílt levelet írt Alekosz
A VV egykori győztese kikéri magának a műsor jelenlegi színvonalát, amelynek a Facebookján adott hangot. Alekosz nem kevesebbet, mint új szereplőválogatást "követel", természetesen az ő közreműködésével. A nyílt levelét itt olvashatod.