Pucéran, illetve fehérneműben - ki-ki bevállalóssága szerint - táncolt a villában Dina, Vivi, Mici, Zseraldin és Evelin. Persze a lányoknak csak az árnyékuk látszódott, de azért így is megpróbálták minél erotikusabbra venni a figurát. 

A csajoknak nem okozott különösebb gondot ez a feladat, hiszen nem a gátlásaikról és szégyellőségükről ismertek: tehát, mondhatni, igazi testhezálló feladatot kaptak. Néhányan kifejezetten hivatásos táncosnőként vonaglottak, a legtöbb pontot a fiúktól Vivi és Dina kapta. Vivien, aki ruha nélkül hajtotta végre a feladatot, a bemutatkozó kisfilmjében is arról beszélt imád meztelenkedni, és azóta sem tagadta meg önmagát. Ő az, aki tökpucéran zuhanyzik a villában, és szintén a szőke lány az a szereplő, aki már az első este megbotránkoztatta társait azzal, hogy meztelenül szaladgált a kertben.

A táncos feladat persze nem múlt el veszekedés nélkül, a srácok elszámolták magukat és Mici helyett először Zserit kiáltották ki ötödiknek, ám később helyesbítettek. A szőke lány persze rögtön összeesküvésre gondolt és nagyon kiakadt az eredményt kihirdető Zsoltira.