Pádár Alexandra TV2 Star Academy Vastag Csaba Kelemen Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Belepirult Vastag Csaba a Star Acadmey játékosainak vallomásába. A zsűritag bulizni ment be az akadémiára, végül egy megdöbbentő ajánlattal távozott.

Pádár Alexandra a Star Academy szexi fürtös versenyzője, nem a visszafogottságáról híres. Két fiú között is hezitált, majd végül Lacika ágyában kötött ki. Ennek ellenére az élő show-ban a fellépése után egy örömittas pillanatában lekapta Vastag Csabát is. A csók szemmel láthatóan nemcsak a nézőket, de a zsűritagokat is meglepte. Az élő show után együtt bulizott a csapat és az ítészek is, és természetesen a vakmerő csók is napirendre került.

Forrás: tv2

Laci elmondta, hogy örül annak, hogy Alexa megcsókolta Csabát, mert így olyan mintha ő is

megcsókolta volna a bírát,

ami pedig hatalmas megtiszteltetés. Lacika mindezek után azt is közölte, hogy mindenét odaadná Csabának, többek között akár

Alexán is megosztozna vele.

A zsűritag először döbbenten majd nevetgélve fogadta a felajánlást, de természetesen nem élt a kínálkozó alkalommal. Ezzel leginkább Alexának okozott csalódást, aki meg is kérdezte Csabától, hogy nincs–e kedve bent aludni az akadémián.
Úgy tűnik a fiatal tehetségnek minden férfi jó lenne...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.