A rapper egy dühös Facebook bejegyzésben tudtatta a világgal, hogy már megint elferdítették a szavait. Bár ő nem akarta, mégis megbántotta egy zenésztársát. 

"Kedves bors és borsonline! Elmentek ti a büdös picsába... Az rendben van ,h mi poénkodtunk Demjén Ferenc szokásain, de egyszer sem tettük azt olyan bántóan, mint ahogy azt ti elmeséltétek neki a telefonba. Mindezt azért, mert olyan cikket akartatok írni, hogy a válaszából majd balhét lehessen csinálni" - kezdte az írást Majka, aki ezzel a Sztárban sztár szombat esti adásában elhangzottakra utalt.

Forrás: TV2/MTI/Krizsán Csaba

A hírek szerint Demjén Ferenc igencsak megsértődött a fiúk mondatai után. "Demjén Ferenc közép Európa legjobb énekese! Ezt ti el sem mondtátok neki, nehogy még a végén jó kedvvel nyilatkozzon. Megteszem èn helyettetek, hogy bocsánatot kérek tőle azért, hogy egy elferdített valóság után, kínosan ügyelve a jogi keretek betartására, legyártottatok egy cikket. Kétszínű mocskos brigád vagytok. Sajnálom azokat az embereket akik ennél a lapnál rendes munkát akarnak végezni. Mivel ilyen széppé tettétek a napunkat, ezért hálaként bemásolom nektek a produkciót. Nézzétek meg, hogy kell minőségi, szórakoztató tévé műsort csinálni. Próbáljátok meg átültetni ezt a bulvárújságírásba is. Szóval Rózsi bocsánat! Nekem mindig te leszel a legnagyobb!!" 

Majka és Norbi után a városfő is megszólalt
Mint ismeretes, Schobert Norbi és Majka egymásnak feszültek a közösségi médiában. Majka a szívére vette, hogy Norbi azt mondta egy interjúban: „Nem szerettem meg... Bulgária aranypartja nekem kicsit olyan, mintha Ózdon volna tenger." A vita csillapításába már a polgármester is beszállt.