Büntetőeljárás indult szexuális visszaélés miatt a Győrhöz közel élő férfi ellen, aki az interneten megismert 13 éves keszthelyi kisfiúval létesített szexuális kapcsolatot pénzért cserébe.

Álnéven keresett gyerekeket az interneten szexuális kielégülés céljából a 37 éves Győr közelében élő férfi. 13-15 évesek között keresgélt, így ismerkedett össze a 13 éves keszthelyi fiúval, akivel többször váltottak üzenetet, meztelen képeket is küldtek egymásnak, és személyes találkozóban is megegyeztek.

Forrás: Dreamstime

45 ezer forintot fizetett a gyereknek, aki ezért cserébe orálisan kielégítette a férfit. Újabb találkozót beszéltek meg, ekkor 60 ezer forintot ajánlott a 37 éves felnőtt a kisfiúnak. Amikor azonban fel akarta volna venni autójával a gyermeket, megjelentek a hozzátartozók, és kihívták a rendőrséget. A férfi ellen szexuális visszaélés miatt indult büntetőeljárás a 14. évét be nem töltött fiatalkorúval folytatott kapcsolata miatt. A zalai főügyészség indítványára a bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a gyanúsított ellen.