A bezártság és az intimitás hiánya sokszor egy-egy merészebb ágyjelenetre készteti a lakókat. Ilyenkor nem számítanak a kamerák, így bőven előfordultak pornófilmbe illő pillanatok. Ezek a pikánsabb jelenetek sokszor élőben mentek le a televízióban, nem egyszer kiakasztva ezzel a nézőközönséget. Most összeszedtük azokat a jeleneteket, melyek láttán te is elpirulsz!

VV Katka és VV Frenki

2003. Való Világ 3. széria

2003-ban mindenki ledöbbent, amikor a két fiatal egymásnak esett a vécében. Frenki a párjával, Szilvivel költözött be a villába. Bár a pár a műsor elején sokat veszekedett, számtalan alkalommal szexeltek a ház több pontján. Amikor Szilvi kiesett, sokak meglepetésére a fiú nem sokáig zavartatta magát, és hamar összemelegedett Katkával. Az egyik legemlékezetesebb jelenetük, amikor a lány orális örömökben részesítette a fiút szintén a mellékhelységben. 

VV Veronika és VV Cristofel 

2011. Való Világ 5. széria

A plasztiklány sokáig nem szeretett volna összebújni a kubai macsóval, ám egy idő után beadta a derekát. A játékból Cristofel távozott először, ám a nézőknek köszönhetően később egy randevú kedvéért visszatérhetett a villába. A nagy találkozás után a szex sem váratott magára, így hamar sikerült az ágyba kerülniük. Kapcsolatuk a villán kívül is tartott, majd drámai véget ért: Cristofel csúnyán bántalmazta a lányt, aki fel is jelentette egykori szerelmét. 

VV Iza és VV Krisztián

2014. Való Világ 6. széria 

A hajdúnánási fiú egyszerűen imádta a nagyszájú lányt, így nem kellett sok idő, hogy az ágyban kössenek ki. Bátran állíthatjuk, hogy a Való Világ egyik legszolidabb "összebújását" láthattuk, hiszen a paplan alig mozgott a jelenet alatt. Kapcsolatuk mindig is szenvedélyes volt, szerették és gyűlölték egymást – a villán belül és azon kívül is. Végül tavaly márciusban elváltak útjaik, miután Iza kitálalt Krisztián erőszakos oldaláról

VV Fanni és VV Dennis

2014. Való Világ 4. széria 

Itt elég hamar elszabadultak az indulatok. Fanni és Dennis már a játék elején ágyba bújt egymással, bár a fiatal lány még a beköltözésekor kijelentette, hogy semmilyen szexuális aktust nem hajlandó létesíteni a villa falai között. Eleinte Dennis gyűlölt "popitakarója" alá bújtak, később azonban levetkőzték a gátlásaikat. 

VV Edina és VV Laci 

2014. Való Világ 7. széria

Az erdélyi VV Edina egy ideig tartóztatta magát, sőt, kerülni próbálta az intim helyzeteket, ám szilveszter éjszakáján mégiscsak lefeküdt VV Lacival. Az aktus elég hevesre sikeredett, hiszen a fiatalok egy idő után arról is megfeledkeztek, hogy lecsúszott róluk a takaró. A nézők így nemcsak Laci férfiasságát, de Edina intim testtájait is szemügyre vehették, méghozzá elég közelről. 

Íme, a legismertebb valóságshow-szereplők
Nemrég összeszedtük azokat a celebeket, akik a villalét alatt váltak ismerté, sőt a mai napig élvezik az életet. Ám akadnak olyan játékosok is, akik kissé lecsúsztak azon a bizonyos lejtőn, és ma már szerényebb életet élnek.