Négy iskolás lányt tartóztattak le, miután négy órán át kínozták társukat. A 14 éves fiatal lány kezét és lábát összekötözték és többször megverték, erről pedig videót is készítettek. A rendőrség úgy véli, meg akarták ölni a lányt.

Négy 13 és 16 év közötti diáklányt tartóztattak le Brazíliában, miután megkínozták egy velük egykorú társukat, szerelemféltésből. A tinédzserek a 14 éves lány kezét és lábát megkötözték, egy sekély sírba tették, majd ütni kezdték. A kínzás négy órán át tartott, amit telefonjukkal rögzítettek is. A gyomorforgató felvétel egy részét a Mirror is közzétette. Ezen az látszik, hogy fojtogatják a lányt, ütik a fejét, testét és egy kis machetével is fenyegtik. A sérült lánynak végül sikerült elmenekülnie és segítséget kérnie a helyiektől. A rendőrség úgy véli, hogy a kínzás vége a gyilkosság lett volna.
Az elkövetők áldozatukat behívták egy ház kertjébe, ahol rátámadtak. "Mikor odaértem, elkezdtek ütni. Aztán megkötöztek engem, majd megmutatták, hogy hova menjek, hogy eltemessenek. Aztán megszúrtak és lelöktek a földre, azt hittem ott fogok meghalni."