A ValóVilágba új lakó költözött, mivel Lóri önként és dalolva feladta a játékot. A versenyző a 22 éves Gina, aki a beköltözés előtt sok mindent elárult magáról. Például a legcikibb szexuális élményét is.

Lóri 43 nap után bedobta be a törölközőt és feladta a ValóVilágot, az így felszabadult idejét pedig szerelmével, Dinával tölti, akit az édesanyja viszont nem szívlel annyira. Az élet a ValóVilágban azonban suhan tovább, Lóri helyét egyből átvette egy új lakó: Gina. A fiatal lány azt már a beköltözésekor elárulta, hogy műsorvezető akar lenni, és szívesen átvenné Nádai Anikótól a stafétát, de ennél többet is megtudhatunk róla, az adatlapjáról.

Forrás: RTL II

Rögtön kiderül, hogy egy vicces lánynak tartja magát, és nem tud olyat mondani, amit ne csinálna meg a villa falain belül. Azt is elárulta, hogy miért lehet ő a ValóVilág győztese: azért, mert van kicsit ilyen, meg kicsit olyan oldala is, jelentsen ez bármit. Ráadásul a kíváncsi nézőket még a legcikibb szexuális élményébe is beavatta. "Tinderen megismertem egy pasit, taliztam vele a lakásán, boroztunk és a borospoharat a kanapé szélére rakta, mikor dugtunk, az a fejemre borult, csípte a szemem... Borzalmasan néztem ki mikor felkapcsolta a lámpát" - árulta el Gina, aki már egy terhességmegszakításon is túl van.