Vérfagyasztó: bohócnak öltözött pszichopata tartja rettegésben a várost

Forrás: LiveLeak/IceColdTexan1964 -
gyilkos betörő bohóc rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hátborzongató videót osztott meg egy texasi háztulajdonos: a biztonsági kamerák felvételein látható, ahogy egy bohócnak öltözött őrült próbál betörni a lakásába, mindezt egy hatalmas késsel a kezében.

"Biztos vagyok benne, hogy mind halottak lennénk, ha be tudott volna jutni" - ezzel kommentálta a texasi háztulajdonos az internetre feltöltött videót, amit a biztonsági kamerái rögzítettek egyik este. Az illető azért nézte meg a felvételeket, mert reggel az egyik kaput nyitva találta, amit a videón látott, attól megfagyott az ereiben a vér.

Forrás: LiveLeak/IceColdTexan1964

Egy bohócnak öltözött ember hatalmas késsel a kezében járkálta körül a házát, megpróbált bejutni minden ajtón, ablakon. A ház tulajdonosa azt írta, féltette az életét, miközben a hátborzongató felvételeket nézte, és ezek után sosem fogja biztonságban érezni magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.