Bár a nézők szeretik a drámát és a feszültséget, a durvaságot kevésbé. Az elmúlt években megszaporodtak a különböző valóságshow-k, melyekben szó szerint egyre jobban feszegetik a tűréshatárokat. A meztelenkedést és a pikánsabb jeleneteket talán még érdeklődve figyelik az emberek, a verekedést és a trágárságot azonban már nehezen veszi be a gyomruk. Nézzük, melyek voltak a legdurvább adások. 

2012 – Éden Hotel 2

Ezen az ominózus estén Éden Máté volt a főszereplő, aki láthatóan sok alkoholt fogyasztott. Hajnalban, amikor már minden játékos aludt, a fiú egy kaktuszt kezdett nyalogatni, majd káromkodva pisilni ment a ház teraszára. Persze az egyensúlyozás már nem ment olyan könnyen, így a hotel ügyeletes "rosszfiúja" lezuhant, egyenesen az egzotikus növények közé. Szó szerint csak a szerencsén múlott, hogy Máté nem szerzett komolyabb sérüléseket. Végül a barátai vitték vissza a szobájába. 

2014 – Való Világ 6

Két évvel ezelőtt hatalmas botrányt keltett, amikor a népszerű valóságshow eddigi legfurcsább játékosa csúnyán megszegte a villa szabályzatát. Simon – valószínűleg elég sok alkohol hatására – komoly vitába keveredett több lakóval is, majd Viki felé vette az irányt. A lány feltételezhetően azzal hergelte fel Simont, hogy lehúzta a fiú nadrágját. Szó szót követett, majd a feldühödött csodabogár durván letépte a nagyszájú lány ruháját. Mivel a játék szigorúan tiltja a fizikális erőszak minden formáját, így a műsor szerkesztői úgy döntöttek, hogy Simonnak el kell hagynia a Való Világot. Az adás után fél nappal több mint tízezren csatlakoztak olyan közösségi oldalakhoz, melyek Simon visszajuttatásért kampányoltak, ám a döntést nem változtatta meg a csatorna. 

2015 – Éden Hotel 3

Az Éden Hotel igazi IQ-harcosa, Beus úgy felhúzta magát egyik játékostársa megjegyzésén, hogy bizony eljárt a keze. A pofon nagyot csattant, így nem volt kérdés, hogy a fiatal modell távozik a játékból. Bea egy esti bulin ütötte meg Ádámot, aki korábban csúnyán megsértette őt. A videó szerint a fiú olyan megjegyzéseket tett, miszerint tudja, hogy ki a nagyszájú modell stricije. Persze a többi játékos megpróbálta megfékezni a dolgot, de ez nem sikerült. Beát végül kizárták a játékból, így már biztosan nem lesz újabb csincsillabunda a húszmilliós nyereményből. 

2015 – Éden Hotel 3

Stumpf Nóra valószínűleg a mai napig képtelen elfelejteni, hogy játékostársa, Gábor szexre akarta kényszeríteni, majd azt, hogy a megalázó jelenetek adásba kerültek, és egy egész ország vitatkozott azon, hogy megérdemelte-e az ágybéli bánásmódot. Az erőszakos jelenet levetítése után sokan felszólaltak, a csatorna először figyelmen kívül hagyta mindezt, ám később, amikor már valóságos lázadáscunami indult a műsor készítői ellen, a TV2 bocsánatot kért, és belső vizsgálatot indított az ügyben. Végül 2015 júniusában a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság médiatanácsa tizennégymilliós bírsággal sújtotta a csatornát. 

2016 – Való Világ 8

Bátran kijelenthetjük, hogy VV Dina az eddig Magyarországon forgatott valóságshow-k egyik legcsúnyábban beszélő női játékosa. Stílusával hamar kivívta nemcsak a nézők, de a többi játékos ellenszenvét is, így hamar kiesett a játékból. A nagy szájjal és hanggal megáldott konfliktuskirálynő imádta a drámákat, ezért rendszeresen összeveszett egy-egy társával. Bár egy állítólagos "szerelem" kibontakozott a villában Lórival, az ilyen videók láttán kevésbé hisszük, hogy a fiú sokáig a lánnyal marad.