Teréz körúti robbantás férfi rendőrség nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyar Idők információja szerint megtalálták és kihallgatták azt a férfit, aki a robbantásról közzétett videón kissé furcsán, sőt zavartan viselkedik. 

A felvételen jól látszik, hogy a férfi először csak sétálgat a helyszínen, majd mintha mondana valamit a kapualjban várakozó robbantónak. A rendőrök el is haladtak mellette, ám a detonáció után eltűnt. Az oldal állítása alapján a rendőrség most a nyomára akadt. A férfi azt állította, hogy a barátnőjét várta, aki késett, melyet a nyomozók azonnal ellenőriztek. Az állítás igaznak bizonyult. Az eddig ellenőrzött információk nem hoztak döntő áttörést a nyomozásban. A nyomravezetői díj emelését egyelőre nem tervezik.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

Ha felismeri, tárcsázzon!

A nyomozó hatóság kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyével, illetve tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06/80-620-107 számon vagy a Telefontanú 06/80-555-111 zöldszámán. Bejelentést lehet tenni továbbá a 107, 112 központi segélyhívó számokon, illetve személyesen bármelyik rendőri szervnél. A bejelentő személyét bizalmasan kezelik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.