Jövőre Németországba költözik az Istenes család, de Adél nem hagyja el rajongóit, továbbra is vállal itthon fellépéseket.

Nem volt kérdés, hogy Adél támogatja Bencét, mikor először felmerült a költözés gondolata. Egyelőre semmi pontosat nem tudnak még arról, hogy mikor hagyják el Magyarországot, de az énekesnő nem izgul emiatt:

"Ugyan még nem tudjuk a pontos dátumot, de jövőre szeretnénk költözni, kíváncsian várom, hogy hogyan fogjuk magunkat érezni. Bence nyilván komfortosabban, hiszen fiatal korában éveket élt kint. Nekem akadnak problémáim még a német nyelvvel, de hamarosan elkezdek kitartóan tanulni. Vágyom az új impulzusokra, kiszakadni abból, amiben eddig éltünk. Régóta vágytunk arra Bencével, hogy új dolgokat próbáljunk ki egy új országban" - nyilatkozta a Borsak.

Istenes Bence és Csobot AdélForrás: Istenes Bence / Facebook

Adél tudja, hogy áldozatokkal teli időszak elé néznek, de biztos benne, hogy mindent meg tudnak majd oldani:
"Az is elképzelhető, hogy belevágok Németországban is a karrierépítésbe, de tehetségkutatóban már nem próbálkoznék. Viszont egyikünk sem szeretne semmit megszakítani az itthoni munkái közül, mindketten haza fogunk járni, ha szükség lesz ránk. Nekem a színház nagyon fontos, azt semmiképpen nem szeretném itt hagyni. Biztos, hogy áldozatokkal és kompromisszumokkal fog járni ez az időszak, de egy család vagyunk, közösen hoztuk meg ezt a döntést, ezt is megoldjuk."