Így simogatja mellbimbóját Szorcsik Viki - Nem hinnéd el, hogy már 38 éves

sztárok Szorcsik Viki Jóban Rosszan Vörös-tenger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő a Vörös-tengernél időzik, és dögösebbnél dögösebb képeket tesz fel magáról a képmegosztó oldalára. Viki 38 éves, és elképesztő formában van!

Ezúttal nem Szorcsik H. Vikirőlvan szó, hanem a Jóban Rosszban másik színésznőjéről, a 38 éves, szőke Szorcsik Vikiről. A dögös szépség évek óta egy ruhamárka arca, így jópár mesés helyre eljutott már a fotózások jóvoltából. Mostanában a Vörös-tengernél járt a színésznő, aki több, brutáldögös képet is megmutatott a nyaralásáról. Ettől például biztosan minden pasinak jobban indul a napja:

Forrás: Instagram/csikviki

ezt a képet nézve pedig csak irigykedhetünk Viki szuper alakjára.

Forrás: Instagram/csikviki

Na és persze a hely sem semmi, ahol szülinapot ünnepelhet a színésznő.

Forrás: Instagram/csikviki

5 sztár, aki sokkoló múlttal rendelkezik: gyilkosság és erőszak http://www.life.hu/sztarok/20161017-tragikus-sorsu-sztarok-sokkolo-mult-charlize-theron-es-oprah-winfrey-gyilkossag.htmlBár irigylik tőlük a pénzt és a csillogást, a múltjukban lévő sötét foltokkal sokan nincsenek tisztában. Van, akit gyermekként értek borzalmas dolgok, másokat pedig már felnőttként sújtott egy-egy tragédia. Egyesek nyíltan vállalják a velük történt szörnyűséget, hiszen elmondásuk szerint ez segít nekik a továbblépésben. Mások viszont a művészetükbe „bújva”, magányosan próbálják feldolgozni a történteket. Összeállításunkból megtudhatod, kik azok, akiknek nem telt örömmel a gyermekkor. TV + SztárokOrigoHamarabb véget ér a Star Academy: ez lesz helyettehttp://www.life.hu/sztarok/20161018-hamarabb-veget-er-a-star-academy-filmek-lesznek-helyette.htmlNagy durranásként indult a Star Academy, ami egy teljesen új formátumot próbált bevezetni a tehetségkutatók világában. A műsor azonban nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, előbb a napi összefoglalókat állították le, később pedig kiderült, hamarabb véget ér a verseny.TV + SztárokOrigoŐrjöngött a stúdióban a Tv2 sztárjának kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20161018-apati-bence-megserult-a-forgatas-kozben-igy-kialtott-a-parja-vele-musor-kozben.htmlA Drágám, add az életed! első napján Apáti Bence nagyon odatette magát, melyet a kedvese sem hagyott szó nélkül. TV + Sztárok--Nicole Kidman férje besokallt és kiadta a sztár útját http://www.life.hu/sztarok/20161018-nicole-kidman-a-sztar-ferje-beadta-a-valopert-ennyi-volt-a-hollywoodi-hazassag.htmlA hírek szerint a pár kapcsolata azért ment tönkre, mert Keith Urban nem tudta tovább elviselni a felesége hisztijeit. TV + Sztárok--BulvárRap: "VV Tivy lekapta Ginát"http://www.life.hu/sztarok/20161018-bulvarrap-hegyi-roli-valo-vilag-bauko-eva-berki-krisztian-hodi-pamela.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le!TV + SztárokOrigoMegtalálta az igazit? Jennifer Lawrence 21 évvel idősebb pasival randizikhttp://www.life.hu/sztarok/20161018-jennifer-lawrence-21-evvel-idosebb-pasival-randizik-darren-aronofsky-rendezovel.htmlSok férfival hozták már össze a színésznőt, de Jennifer Lawrence az utóbbi időben nem nagyon tudott felmutatni egyetlen kapcsolatot sem. Azt rebesgetik viszont, hogy ezúttal komoly viszonya van valakivel, méghozzá a 21 évvel idősebb Darren Aronofsky rendezővel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.