Jim Carrey élete egykori barátnőjének öngyilkossága óta teljesen felfordult. Cathriona White édesanyja és férje is pereli a színészt, többféle váddal is: egyrészt azzal gyanúsítják, hogy nemi betegségeket adott át a nőnek, másrészt azzal, hogy ő szerezte be azokat a gyógyszereket, amikkel öngyilkosságot követett el Cathriona. Ezúttal Jim Carrey mondta el a történteket az ő oldaláról.

Két komoly váddal is szembe kell néznie Jim Carrynek. Halott barátnője édesanyja azzal gyanúsítja őt, hogy több nemi betegséget is átadott Cathriona White-nak, valamint azzal, hogy a színész biztosította azokat a vényköteles gyógyszereket a lány számára, amivel öngyilkosságot követett el. Jim Carrey elutasítja ezeket a vádakat egy nemrég kikerült bírósági dokumentumban, amelyben hosszasan taglalja a színész Cathrionához fűződő viszonyát.

Forrás: AFP

A nyilatkozatból kiderült, hogy a színész és a nő kapcsolata viharos volt, de csak érzelmi értelemben. Sok jó és rossz időszakon voltak túl, de mindezek ellenére szerették egymást. Carry hevesen tagadta azokat a vádakat, miszerint több nemi betegséget is átadott a nőnek. "Normális esetben Cat nagyon kedves nő volt, de ha mellőzöttnek érezte magát, akkor hajlamos volt borzalmas történeteket kitalálni, hogy bosszút álljon" - olvasható a színész nyilatkozatában. "Annak ellenére, hogy nem túl szép véget ért a kapcsolatunk, Cat és én úgy döntöttünk, továbbra is találkozunk. Ennek az eredménye még 10 csodás hónap volt együtt, ami a legszebb kapcsolat volt valaha az életemben" - állítja Carrey. A dokumentumból az derül ki, hogy a nő anyja Brigid Sweetman, és férje egy szégyentelen pénzhajhász. Állítólag Brigid arra kérte a színészt még 2015-ben, hogy vásároljon neki egy házat, amit Carrey visszautasított.

Forrás: Alliance

Ő és Cathtriona végül úgy döntöttek, hogy szakítanak. A nő elköltözött, ekkor tűntek el Carrey gyógyszerei, amiket hátfájdalmára szedett akkoriban. A dokumentum azzal végződik, hogyan élte meg Carrey egykori barátnője öngyilkosságát. "Tragikus és pusztító, de az ő döntése volt. Megcáfolhatatlan bizonyítékok támasztják elő, hogy Cathriona ellopta a vényköteles gyógyszereket és öngyilkosság szándékával szedte be őket" - olvasható az iratban, amihez csatolták a nő búcsúlevelét is. Abban nem tett említést a nemi betegségekről a nő, bár az anyja állítja, ezért követett el öngyilkosságot - írja a Mirror.