Alig engedték ki a börtönből a 36 éves kenyai férfit, máris két borzalmas bűncselekményt követett el. Szabadulása után megerőszakolta 98 éves nagymamáját és a kétéves szomszéd kislányt. Azért ült korábban börtönben, mert állatokkal fajtalankodott.

Borzalmas bűncselekményeket követett el a 36 éves kenyai férfi, annak ellenére, hogy hasonló bűntett miatt csak nemrég szabadult a börtönből. Azért kellett ülnie, mert egy tehénnel fajtalankodott. Kiengedése után nem sokkal pedig két brutális bűncselekményt is elkövetett: 98 éves nagymamáját, és a szomszédban élő kétéves kislányt is megerőszakolta.

Képünk illusztrációForrás: Dreamstime

A férfit egyik rokona kapta rajta, aki az idős hölgy otthona előtt elhaladva hallotta annak kiáltozásait. Ahogy bejutott, megpillantotta a meztelen tettest, valamint a nagymamát, aki ruha nélkül, sokkos állapotban feküdt az ágyban. Az elkövető azonban leütötte őt, így nem tudta azonnal értesíteni a rendőrséget. A férfi onnan a szomszédba sietett, ahol előbb a 11 éves kislányt próbálta megrontani, de az elfutott előle, ezért annak kétéves húgát erőszakolta meg, akit szülei a 11 éves gondjaira bíztak. A rokon miután magához tért, azonnal értesítette a rendőröket, akiknek sikerült elkapniuk a gyanúsítottat - írja a Metro.