gyerekgyilkosság bántalmazás emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őrizetbe vettek egy 31 éves ceglédi nőt, akit egyéves kisfia megölésével gyanúsítanak - közölte kedd reggel a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. Később megszólalt a kisfiú édesapja is. A nő beismerő vallomást tett. 

Beismerő vallomást tett hajnali kihallgatásán az a 31 éves nő, aki ceglédi otthonában vasárnap éjjel halálra verte másfél éves kisfiát - számolt be a Hirado.hu. A nyomozóknak azt mondta, hogy idegességében bántalmazta a gyermekét, akinek halálát több, a fejére mért ütés okozta.

A bűncselekmény elkövetésekor a gyermek édesapja nem volt a lakásban. A mentőket még vasárnap reggel riasztották, miután a kisgyerek nem mutatott semmiféle életjelet. Megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. Később kiderült: a kisfiú feltehetően bántalmazás miatt halt meg, ezt az igazságügyi orvosszakértő is megerősítette. A 31 éves nő ellen emberölés gyanújával indítottak eljárást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.