Teljesül Tóth Gabi vágya: az X-Faktor versenyzői kategóriákból a lányok csapatát kaphatta, így Jáger Kinga, Opitz Barbara és Vincze Aliz Liza tanulhatnak majd tőle. A mentorcsapat egyetlen női tagja elmondta, nem fél, hogy konkurenciát nevel majd.

"Mire ők felnőnek, én öreglány leszek, úgyhogy nem félek ettől és egyébként sem így fogom fel. Aki valami egyedit alkot, annak nem lehet konkurenciája" - mondta Gabi, majd hozzátette – „Csak annaklesz konkurenciája, aki valami olyat csinál, amit mindenki más is tud."

Forrás: RTL

 

Tóth Gabi szerint az idei széria lányai sikerre vannak ítélve. „Itt nem csak a lányoknál, hanem az egész mezőnyben lesznek olyanok, akikre mindig emlékezni fogunk, szerintem ettől lesz más ez az X-Faktor" – osztotta meg a Life.hu-val az énekesnő a véleményét, aki egy titkot is elárult: „Idén nem átlagos civil fejű, jól éneklő embereket keresünk, akik kiállnak a színpadra, előadnak, mindenki sír és csak szavaz rá, hanem olyan formákat, akikre lehet brandet építeni és ez a legfontosabb. Ez a titok, amit úgy hívnak, hogy X-Faktor. Ez egy új generáció, akik most nőttek fel, illetve eljöttek olyan karakterek is, akik eddig nem mertek volna az X-Faktorba jelentkezni" – vélekedik Gabi.