Az idő a sztárokat sem kíméli: Jon Bon Jovi sem lesz már fiatalabb. A zenész a minap interjút adott, és azt kell mondjuk, bizony rajta is meglátszik a kor!

A sok fellépés valószínűleg karban tartja a zenészt, ám a rengeteg éjszakázás, a bulizás azért nagyon meglátszik az emberen. Jon Bon Jovi még csak 54 éves, de ennél jóval többnek látszik. A sztár nemrég interjút adott a People magazinnak, ahol igazán feltűnő volt, hogy rajta sem múltak el nyomtalanul a bulizással töltött évek. 

A sztár egyébként többek között gyermekeiről mesélt az interjúban. Jon Bon Jovi és felesége, Dorothea 27 éve vannak együtt, még a gimiben, New Jersey-ben jöttek össze. 4 gyermekük született: Stephanie 23, Jesse 21, Jacob 14, Romeo pedig 12 éves. A szülők azonban már az elején eldöntötték, a gyerekeket óvják a reflektorfénytől, és jól is csinálták: egyikből sem lett elkényeztetett sztárcsemete. Inkább egyetemre járnak, sportolnak, azt csinálják, amiben tehetségesek.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Theo Wargo

Sosem ültettem le őket a tévé elé, és mondtam, hogy nézzétek, ott van apa! Egyszerűen csak az volt a célunk, hogy a gyerekeknek normális életük legyen - mesélte korábban a világsztár felesége