Megölte feleségét, a holttestet feldarabolta, ledarálta, elégette, a maradványokat pedig szétszórta N. János. Az ítélethirdetést november végére napolta el a Tatabányai Törvényszék, mivel egy szakértő nem jelent meg a tárgyaláson.

Nem hirdettek ítéletet az egyik legbrutálisabb gyilkossági ügyében. November végére napolták el, mivel egy genetikus szakértő nem jelent meg a tárgyaláson, az ügyész azonban elengedhetetlennek találja a meghallgatását.

Forrás: Dreamstime

Az elkövető, N. János 2014 májusában gyilkolta meg feleségét. A férfi attól tartott, hogy a válás után a nőhöz kerül a fiuk felügyeleti joga, ezért oltotta ki felesége életét. A holttestet autóba rakta, miután a gyermekük elaludt, a ház alatti húsfeldolgozóban feldarabolta, ledarálta, a maradványok egy részét elégette, egy részét pedig elrejtette, vagy szétszórta. Ezt követően pedig sósavval fertőtlenítette a tett helyszínét. Az ügy mai tárgyalása szakértők és szemtanúk bevonásával zajlott, kiderült, hogy a brutális gyilkosság elkövetőjének nincsenek mentális gondjai, azonban a válóper kapcsán voltak indulatkezelési problémái. A szakértő szerint N. János egy nyugodt természetű, a mindennapokat jól kezelő ember, de a válás, a gyermekelhelyezés folyamatos stresszt okozott nála. Kedden szerettek volna ítéletet hozni a gyilkossági ügyben, ám egy genetikus szakértő távolmaradása miatt november végére elnapolták - írja a Kisalföld.hu.