Visszautasította szerelme a kenyai férfit, ezért bánatában a szomszéd kecskéjével közösült.

Gabrielle Simiyut szerelmi csalódás érte, ezért bánatának enyhítésére úgy döntött, hogy szexuális kapcsolatot létesít a szomszéd család kecskéjével. – tudta meg a Mirror.

A késő esti órákban az állat gazdája kapta rajta a férfit, aki gyorsan elszaladt a tett színéről. A tulajdonos értesítette a rendőrséget az esetről. A helyiek beszámolója szerint nem ez volt az első alkalom, hogy állatokkal szexelt a férfi, tehenekkel és csirkékkel is került már intim kapcsolatba.

Képünk illusztrációForrás: Dreamstime

A környékbeliek már meg is akarták verni Simiyut, mert elegük lett abból, hogy rendszeresen kínozza az állataikat. Végül erre nem került sor, mert a rendőrség közbelépett és letartóztatta a férfit, aki ellen állatokkal való fajtalankodás okán vádat emeltek.

A férfi azt vallotta, hogy végső elkeseredésében döntött az állatok mellett, mert nem bírja feldolgozni a nők folyamatos visszautasítását.

Csak azzal szexelhetünk, aki beleegyezik? Vagy legalább nyilatkozni tud róla?

Tény, hogy a szex ember és állat között nem ismeretlen jelenség, a világirodalom számos alkotása foglalkozik ezzel a témával, és az ókori mondavilág vissza-visszatérő eleme az ember és állat közötti kölcsönös vágyódás.

 

Amikor ember és állat közötti szexről hallunk, szinte biztos, hogy egy külvilágtól elzárt helyszínen élő, műveletlen és faragatlan, magányos férfi képe jelenik meg előttünk. A valóság napjainkban azonban egészen más irányba mutat, hiszen a nők egy része sem zárja ki teljesen a szexuális kapcsolat lehetőségét egy állattal. A témáról korábban itt írtunk bővebben.