Aki a korábbi szériákat is figyelemmel kísérte, az jól tudja, hogy a villalakók az előző években sem az etimológiai szótárt forgatták és nem is a kortárs irodalomról beszélgettek egymással, ám amit a nyolcas széria játékosai művelnek - verbálisan és a tettek mezején is - azt alig hisszük el. A minap a saját és egykori partnereik nemi szerveit tárgyalták ki, de hogyan... 

Ha Puzsér Róbert éppen nem Zámbó Krisztiánnal, Hajdú Péterrel vagy Friderikusz Sándorral lenne elfoglalva, és tegyük fel, valami furcsa perverzió okán ValóVilágot nézne, erre mondaná, hogy "pusztító alpáriság". Mi is ledöbbenve nézünk bele nap mint nap az adásokba, és nem hisszük el, hogy a játékosok nagy részének még az olvasás is problémát okoz, a szavak jelentését folyamatosan keverik, nem beszélve arról, hogy van olyan közöttük, aki képtelen a magyar nyelv szabályai szerint hozzáilleszteni a szavakhoz a toldalékot. A villalakók a választékosnak éppen nem mondható stílusukhoz ezúttal megfelelő beszédtémát is találtak. 

A szellemóriások a hímvesszőkről kezdtek el beszélgetni, és mindenki elmondta személyes tapasztalatait a témával kapcsolatban. Ati azt is elmesélte, hogy találkozott már nem szép nunival de úriember módjára kezelte a helyzetet. "Egyszer megcsináltam, de többet nem". 

Ha borzongásra vágysz, katt a videóra!