A 21. században nem igazán kell titkolni, ha az ember az átlaghoz képest teljesen más életet él. Hatalmas erővel bír, ha például egy-egy fontosabb ember, közszereplő vagy híresség fel meri vállalni vonzalmát egy azonos nemű ember iránt. A Life.hu összegyűjtötte azokat a hírességeket, akik meglehetősen rugalmasak, főleg szexuális téren. 

Fergie  

Amerikai énekesnő, színésznő, dalszövegíró és divattervező. Legtöbben a Black Eyed Peas banda énekesnőjeként ismerik. A sztár először 2007-ben, egy film hatására vallott szexuális irányultságáról. Abban az évben a People magazinnak elmondta, hogy igen későn kezdett el ismerkedni a szexszel, hiszen mélyen hívő, katolikus szülei nagyon szigorú neveltetésben részesítették. Fergie a szüzességét 18 évesen vesztette el, ám arra nem tért ki az interjúban, hogy partnere milyen nemű volt. Az "ismerkedős" időszak azonban 2004-ben véget ért, amikor először találkozott Josh Duhamel színésszel. 2007 óta együtt élnek a kaliforniai Brentwoodban, 2009. január 10-én pedig össze is házasodtak.

Fergie először egy film hatására vallott szexuális irányultságárólForrás: AFP

Megan Fox

A színésznő – több híresség mellett – ugródeszkának használta biszexualitását, hogy a heteró férfiak szexszimbóluma válhasson belőle. A 30 éves sztár több interjúban is elmondta már, hogy véleménye szerint minden ember biszexuálisként jön a világra, csak az évek alatt mindenki megválasztja a számára tökéletes partnert. 2010-ben hozzáment a nála 12 évvel idősebb Brian Austin Greenhez, akitől már három gyermeke van. A színésznő saját állítása szerint biszexuális, és egy kezén meg tudja számolni, hány férfival volt szexuális kapcsolata. Megan szigorú katolikus neveltetésének köszönheti kielégíthetetlen szexuális étvágyát, melyet sosem tagadott a nyilvánosság előtt. 

Megan Fox és Amanda Seyfried az Ördög bújt beléd című filmben váltottak csókotForrás: Youtube

Billie Joe Armstrong

Billie Joe Armstrong amerikai énekes, gitáros, a Green Day punk-rock zenekar frontembere. A 44 éves sztár a magánéletét sosem teregette ki a nyilvánosság előtt. Billie még 1995-ben "coming out"-olt, amikor mindenki nagy meglepetésére bejelentette, hogy a férfiakat is szereti. Az énekes szerint az emberek úgy vélekednek a biszexualitásról, mint valami beteges hajlamról, pedig az valójában csodálatos dolog. A frontembernek nem sok férfival lehetett kalandja, hiszen lassan 22 éve él boldog házasságban feleségével, Adrienne-nel.

Billie Joe Armstrong sosem zárkózott el a nemi identitásával kapcsolatbanForrás: AFP

Lady Gaga

Az énekesnő többször is kijelentette már, hogy biszexuális, és dühös azokra, akik rá akarják fogni, hogy ez is csak egy újabb reklámfogás a részéről. A szexuális felszabadítás ikonja hosszú évek óta mindkét nemhez vonzódik, melyet több videoklipjében is bizonyított már. 2011 óta a férfi modell Taylor Kinney-vel élt párkapcsolatban, ám nemrég felbontották az eljegyzésüket. Gaga élete csupa rejtély, hol nővel, hol férfival látni intim helyzetben, sőt évekkel ezelőtt az is felmerült vele kapcsolatban, hogy valójában hermafrodita, vagyis férfi és női nemi szervvel is rendelkezik. 

Lady Gaga hosszú évek óta mindkét nemhez vonzódik, melyet több videoklipjében is bizonyítottForrás: Youtube

Angelina Jolie 

A sztár az elmúlt hetekben majdnem mindennap címlapokra került zűrös magánéletével, hiszen 12 év házasság után szakítottak Brad Pitt-tel. A botrányos válásnak még koránt sincs vége, hiszen a gyermekek ügyében még nem döntött a bíróság. Angelina a házasság előtt jó pár évig inkább tapasztalatot gyűjtött az ágyban, főleg lányokkal. Évtizedekkel korábban Angelina élete sokkal sötétebb volt. A kokain és a heroin megszállottja volt, melyről nemrég az egykori dílere is nyilatkozott. A sztár 19 évesen ismerte meg nagy szerelmét, Jenny Shimizut, akivel a Kis tüzek című produkcióban játszottak együtt. A két színésznő egymás iránti vonzalma idővel egyre erősödött, Angelina pedig elmondása szerint hamarosan úgy nézett Jennyre, ahogy a férfiakra szokott. 

Angelina Jolie és Jenny Shimizu a Kis tüzek című film egyik jelenetébenForrás: Northfoto
Sztárpasik, akik éjszakánként egy másik férfival bújnak ágyba
Összeszedtünk pár olyan művészt, aki a saját neméhez vonzódik, és ezt bátran fel is vállalja a nyilvánosság előtt.