A klónok háborúja? Ma este kiderül, ki lesz Miss Universe Hungary

TV2 Miss Universe Hungary Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, ma este választják meg a Miss Universe Hungary idei győztesét. A világdöntő 2017 januárjában lesz a Fülöp-szigeteken, vasárnap a TV2-n pedig eldől, ki képviselheti majd hazánkat a megmérettetésen.

A 18:50-kor kezdődő műsorban akrobatikus előadással lép majd színpadra a Kismenők döntőse, Szlavkovszki Zsolt. Az koktélruhás körben Kállay Saunders András produkciójára vonulnak fel a lányok, míg a fürdőruhás versenyszám alatt a Sztárban Sztár negyedik szériájának győztese, Veréb Tamás énekel majd. Az Egyesült Államokból erre az estére hazaérkező Hien az elegáns, estélyi ruhás tour sztárénekese lesz.

@missuniversehungary2016 döntő: nov.20. 18:50 @tv2official

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Úgy tudni, az egész estés élő showműsor házigazdái a 2011-es Miss Universe Hungary cím birtokosa, Lipcsei Betta és a rádiós-televíziós műsorvezető, Cooky lesznek:

Lipcsei Betta Forrás: [origo]

Vajna Tímea már bemutatta a lányokat közösségi oldalán, kommentelői azonban nehezményezik, hogy a versenyzők kicsit hasonlítanak egymásra. Hajszínben legalábbis mindenképpen. Valaki egyeneses A Star Wars: A klónok háborúja című filmjét említette:

Ma este döntő 18:50 @tv2official @missuniversehungary2016

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.