Véletlenszerűen támadott meg egy párt a 19 éves fiatal férfi, egyiküknek sem kegyelmezett. Meggyilkolta őket, majd az egyik áldozat arcát kezdte el enni, ekkor érkeztek meg a rendőrök, akiket sokkolt az őket fogadó látvány.

Véresen, az egyik áldozata arcát rágcsálva találtak rá a rendőrök a 19 éves fiúra, aki a haláláért könyörgött, miután elfogták. Austin Harrouff két idős embert ölt meg, akiket véletlenszerűen választott ki: az 59 éves John Stevens-t és az 53 éves Michelle Mishcont. A kiérkező rendőröket sokkolta az eléjük táruló látvány, ami csak fokozódott a helyszínelés után.

Austin Harrouff véres arccal, bilincsben fekszik a földön, miután elkapták őt a rendőrökForrás: Martin County Attorney's Office

A pár lakását szinte mindenhol vér borította, de a rendőrök találtak véres kést és ollót is. A brutális gyilkosság helyszínén készült fotókból látható, milyen kegyetlen tettet hajtott végre a 19 éves diák, akit természetesen bilincsben vittek el a meggyilkolt házaspár házától, miután egy húsdarabot is kiköpött, amiről bevallotta, hogy emberi.

Michelle és férje, JohnForrás: Facebook/Michelle Michon Stevens

Kimutatták, hogy Austin Harrouff szervezetében nem volt hallucinogén drog, amikor a kegyetlen gyilkosságot elkövette - írja a Daily Mail.