Erotikus videó került elő Rose McGowanről

Forrás: AFP/Frederick M. Brown -
erotikus videó Rose McGowan Bűbájos boszorkák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre többször fordul elő, hogy hírességek meztelen képei vagy pikáns videói szivárognak ki. A Bűbájos boszorkák egyik sztárja sem úszta meg: Rose McGowan két és fél perces felvétele felkerült a világhálóra.

Nem a 43 éves színésznő az első és valószínűleg nem is ő lesz az utolsó sztár, akiről pikáns felvétel kerül elő. A Bűbájos boszorkák sztárjának videója mindössze két és fél percig tart, de az értesülések szerint annál tartalmasabb! Rose McGowan a felvételen egy ismeretlen férfivel játszadozik.

Erotikus videó került elő Rose McGowanről Forrás: AFP/Frederick M. Brown

A mini erotikus moziban egy nő tűnik fel, akiben sokak felismerték Rose McGowant. Egy férfi társaságában indul el a móka, az illető úriembert részesíti nagy örömbena Bűbájos boszorkák sztárja. Az orális kielégítés után a színésznő egyedül folytatja, szóló, de élvezetes szexjátékba kezd a színésznő - írja a Mirror. A videó egyébként azután szivárgott ki, hogy Rose McGowan a Twitteren azt állította, korábban megerőszakolta őt egy hollywoodi vezér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.