A híres színésznő végre megtörte a csendet, és először beszélt a tapasztalásairól, az érzéseiről.

Naomi Watts és Liev Schreiber a következő sztárpár, kiknek különválása meghökkentette az embereket, ugyanis egy harmóniában élő család képét keltették a nyilvánosság előtt. Két gyönyörű gyermeket neveltek, és boldognak tűntek idáig. Szeptemberben egy közös közleményben jelentették be a hírt, és arra kérték a médiát, hogy kezeljék diszkréten az ügyet a gyerekek érdekében. Most azonban a King Kong sztárja elárulta a különválással kapcsolatos érzéseit. A színésznő azt nyilatkozta, hogy a változásokat mindig is nehezen élte meg, de most biztos abban, hogy jó döntést hoztak. Számára az a legfontosabb, hogy a gyermekeinek minden biztosítva legyen, és testi lelki egészségben éljenek. Elmondása szerint nehezen élte meg az átmeneti időszakot, mert sok bizonytalanságot hordozott magában. 

Naomi Watts őszintén mesélt szakításárólForrás: AFP/Dimitrios Kambouris

"A változás mindig riasztó, de ez csak azért van, mert az átmenet mindenkinek új, és azon kell tépelődnöd, milyen irányban folytatódnak majd a dolgok." -vallotta be őszintén a félelmeit is Naomi aDaily Telegraph-nak.

A 11 évig tartó együttlétet követő szakításról valószínűleg a két gyermeknek is van véleménye, ám eddig még nem szólaltak meg a témát illetően. Alexandes (9) és Samuel (7) a szüleik legféltettebb kincseik, így nem csoda hát, ha arra törekednek, hogy sérülés nélkül átvészeljék ezt az időszakot. Emiatt például még az sem eldöntött, hogy a karácsonyt hol fogják ünnepelni. Watts mindenképpen szeretne hazautazni Ausztráliába, de úgy tűnik, hogy a munkája miatt erre nem lesz lehetősége.