Csúnyán átverték Sebestyén Balázst

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Reggeli Show Rádió 1 Morning Show Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet Balázsék rádióműsorának a címe több Morning show. Az ok a következő: a műsorvezetőt volt üzlettársa, a magyar Jockey Ewing néven ismert férfi átverte, és a műsor címéta tudta nélkül védette le, majd adta el. Sebestyénék hétfőtől Reggeli show néven készítik tovább a reggeli rádióműsorukat a Rádió 1-en. 

Bár egyelőre Reggeli show (azaz Reggeli show a Morning show sztárjaival) néven rádióznak majd, Balázsék jogi úton szeretnék visszaszerezni a Morning show elnevezést.

A név az abszolút az enyém volt. Aztán az ember mindig rájön egyébként, hogy élete végéig tanulnia kell. Főleg akkor, ha valakiről azt gondolja, a barátja, az ismerőse, vagy egyébként az üzleti partnere.

Balázst átverte üzleti partnere, eladta a Morning show nevet Fotó: Adrián Zoltán - Origo

De ki is ez a volt üzleti partner?

"Megszállott Jockey Ewing-rajongó, üzleti vállalkozásait is Jockey példáján keresztül építette. Étterem, benzinkút, mindent megvalósított, amit a fejébe vett. Sőt a saját öccsével is kibabrált, mint ahogyan Jockey legnagyobb riválisa is öccse, Bobby volt. Sőt néha öltözködésében is Jockey-t utánozta" - mondta el egy férfi a Borsnak. A lap így jellemzi: "Egy középkorú, sármos nagyvilági életet élő férfi, aki drága autókkal, és csinos, alkalmanként televí­ziókból ismert hírességekkel az oldalán tűnik fel az éjszakában. Üzleti partnerei között hazánk leghíresebb életmódtanácsadója és televíziós személyisége is ott volt egy időben. A munkakapcsolatai azonban általában rossz szájízzel értek véget."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.