VV Mici volt a vendége a péntek esti BeleValónak. A szexőrült lány elmondta, hiányolja Krisztiánt magából maga mellől, ám fura viselkedéséből azt gyanítjuk, megtalálta a módját fájdalmai enyhítésének. Ha pedig ez így van, Kárszeg tutira nem tervez hosszú távon vele. 

Lehet, hogy az élő műsor varázsa, de az is elképzelhető, hogy valami egészen más pörgette fel VV Micit pénteken este. A dúsidomú szőkeség elmondta, végigsírja az összefoglalókat, és hogy alig várja, hogy újra láthassa Krisztiánt. 

Ahhoz azonban, hogy komolyabb kapcsolat alakuljon ki közöttük nem az a legnagyobb gátja, hogy Mici bevallotta, örömlányként dolgozott Svájcban, hanem inkább az, hogy a ValóVilág szereplője nem veti meg az alkoholt. Italozásai eredményét a nézők is követhették, most pedig olyan kommenteket is olvashatunk, hogy Mici a BeleValóban sem volt józan. A szereplését az alábbi videóban megnézhetitek és ezt eldönthetitek magatok:

Mici arról is beszélt, hogy ő éppen olyan szexmániás, mint Krisztián, most pedig inkább nem jár el sehova, nehogy rossz hírét keltsék. 

Ha lemaradtál volna Mici és Krisztián akcióiról, itt megnézheted azokat