Rablók pakolták ki egy család otthonát, amíg kórházban tartózkodtak. Kelly Marie Renton épp második gyermekének adott életet, mikor az eset történt.

A 28 éves nő, Kelly Marie Renton és férje arra érkeztek haza, hogy lakásukat teljesen kifosztották. Szinte mindent elvittek, ami csak mozdítható volt. Még a gyerekek karácsonyi ajándékait és az újszülött baba kiságyát is meglovasították.

A tolvajok még az újszülött baba ágyát is ellopták, képünk illusztrációForrás: --

Az édesapa, Michael Jackson teljesen ágynak esett az események láttán. Tönkretették a ház hátsó bejáratát, kiforgatták az összes szekrényt, és óriási rendetlenséget csináltak. Otthonukat úgy hagyták el, hogy az alkalmas legyen egy új szülött fogadására, ehhez képest teljes káosz várta a kórházból hazatérő családot. - tudta meg az Oldham-Chronicle.

Amíg kórházban voltam, addig néhány gazember betört a házunkba, ellopták a gyerekeink karácsonyi ajándékait, és még rengeteg más tárgyunktól is megfosztottak minket. Ez volt életünk egyik legboldogabb napja, de ők tönkretették az egészet. Teljesen biztos, hogy figyeltek minket" – mesélte az elkeseredett édesanya.

A gyerekek karácsonyi ajándékait is elvitték a tolvajokForrás: Dreamstime

Értesítették a helyi rendőröket reggel 9-kor, de ők csak 13 óra után szálltak ki a helyszínre, ami azért elképesztő, mert amíg a helyszínelés nem zajlik, le addig nem mehetnek be otthonukba, nem érhetnek hozzá semmihez. Vagyis a család, az újszülött kisbabával ácsorgott az ajtó előtt, akit még az ágyába sem tudtak betenni, hiszen annak is lába kélt.