A fiatal nő szakított a párjával, aki bosszúból örökre csúffá tette a lányt. 

Melody Moonban elmúltak az érzelmek, ezért úgy döntött, véget vet a jelenlegi párkapcsolatának. Először úgy tűnt, hogy párja, Jamie Mitchell jól fogadta a hírt és sikerül békében elválniuk. 

Ám Jamie egyszer csak áthívta magához a lányt, mondván hogy mégis csak békülni szeretne, és beszélgessenek erről. A mit sem sejtő 25 éves nő ellátogatott volt kedvese otthonába, aki azonnal a földre teperte a nyakánál fogva, majd kiabálni kezdett: "Meg fogsz halni, többé egy férfi sem nyúlhat hozzád!" - tudta meg a DailyMail

A férfi összeverte és a felismerhetetlenségig összeharapta az arcát (képünk illusztráció)Forrás: PhotoAlto/Laurent Hamels

A beteg elméjű férfi összeverte a magatehetetlen lányt, majd 21-szer harapta meg az arcát. Ennek köszönhetően Melodyt örökre megnyomorította, hiszen olyan sebek keletkeztek az arcán, amik sosem fognak begyógyulni. Szilánkosra törte a jobb szemgödrét, az orrát és az arccsontját is. 

A bajba jutott nőt annyira megviselték az események, hogy azóta is posztraumatikus stressz szindrómában szenved, és nem lehet tudni, hogy valaha feldolgozza-e az őt ért eseményeket.