Balázs Fecó bánja, hogy elment Somló temetésére

betegség Somló Tamás temetés Balázs Fecó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Fecó elmesélte, hogy mit élt át Somló Tamás halála után. Úgy érzi, jobb lett volna, ha nem vesz részt a barátja temetésén. 

Balázs Fecó számára kemény volt a 2016-os év. Komoly betegséggel és jó ismerősök halálával is szembe kellett néznie. Egy tévéműsorban elárulta, hogy a közelmúltban ő sem volt jól, a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán feküdt.

Balázs Fecót megviselte az idei év Forrás: MTI/Marjai János

A zenésznak korábban már volt koszorúér-műtéte, amely sikeres volt, ám a mostani vizsgálat kimutatta, hogy újabb 3 ér sérült, amelynek következtében csökkent szervezetének vérellátottsága. Fáradékonyságát és súlycsökkenését is ez okozta, így több műtéten is át kellett esnie. Fecó úgy véli. hogy

az ilyen jellegű problémák idegi alapon, lelki okok miatt alakulnak ki.

Ilyen pszichoszomatikus ok volt például Somló Tamás halála. A zenész utólag úgy gondolja, hogy nem kellett volna elmennie barátja temetésére, mert rendkívül megviselte a szembesülés, hogy Tamás valóban halott.

"Amikor egy közeli ismerősödnek a koporsóját letéve dobálják rá a sírásók a homokot, ami felerősödik, az brutális érzés" - vallotta be őszintén az érzéseit Fecó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.